Mi postojimo!

Blogosfera postoji u Srbiji!
Koliko god smo mali u odnosu na neke razvijenije i veće zemlje, ipak postojimo, to je realnost. Da nije tako, ne znam kada bi sporno pismo, koje nije imalo lošu nameru, ali je u jednom delu malo pobeglo, ugledalo svetlost dana. Mada, nekako osećam kao da mi je negde uzeto za zlo, to što sam napisao. Ko zna, možda mi je sada IP adresa na nekoj listi nepodobnih, vreme će pokazati. Mada se ne nerviram zbog toga, te boginje sam odavno preležao.
Juče smo mogli da vidimo i čujemo šta o #novput misle naše političke stranke. Moji blogeri su već pisali o tome, ne bih se ponavljao. A prijatelji iz stranaka bi morali da shvate da smo mi, bar većina nas ipak državljani ove Srbije, i da nismo nikakva strana neprijateljska sila, koja ih vreba. Tu smo za savete ali i za kritike.
Što pre to shvate, imaće veće koristi, u krajnjem slučaju. Niti se oni bave politikom iz ljubavi, niti mi provodimo dane i noći uzalud na netu. Zato, #novput zavisi od vas, dragi političari. Mi smo ovde, 24h, svaki dan u godini 🙂

Leave a Reply