Dopuna mobilnog sa fiksnog telefona!

TELEKOM SRBIJA JE OMOGUĆIO KORISNICIMA svoje mobilne telefonije da dopune kredit za mobilni telefon sa fiksnog broja.

Korisnici MTS-a od sada će imati mogućnost da sa fiksnog telefona dopune kredit za željeni pripejd broj koristeći uslugu “Dopuna sa fiksnog telefona”, navodi se u saopštenju Telekoma Srbije.

Postupak dopune je brz i lak. Besplatnim pozivom na broj 0800/100-900 i praćenjem uputstava govornog automata, željeni pripejd broj može se dopuniti kreditom u visini od 250, 500 ili 1000 dinara, u bilo koje doba dana.

Plaćanje dopune reguliše se kroz redovan račun za fiksnu telefonsku liniju, koji će biti dodatno zadužen za iznos izabrane dopune. Tokom jednog meseca korisnik može da izvrši više dopuna, uz ograničenje maksimalnog iznosa na 3.000 dinara.

Za korišćenje usluge “Dopuna sa fiksnog telefona” potrebno je da telefonska linija ima mogućnost tonskog biranja i potpune identifikacije fiksnog broja, odnosno da fiksni broj sa kojeg se dopunjuje kredit može u celosti da se očita pozivom na mobilni broj ili na drugi fiksni broj koji ima uključenu uslugu identifikacije dolaznih poziva.

5 thoughts on “Dopuna mobilnog sa fiksnog telefona!

  1. Bas sam i ja to video sinoc (na poledjini racuna za fiksni telefon). Prvo je bilo vau, super, a posle hm samo da klinci ovo ne vide!

    @Stevo , varijanta je da sa fiksnog dopunis pripaid broj, postpaid ni nema potrebe dopunjavati :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.