Kako je Milojica zalutao na #blogomanija

Dočekao je Milojica da stigne i ova Blogomanija. Radosniji nego pre, jedva je sačekao da se popne na još jednu planinu, da bude još bliži bogovima. Ovoga puta nije mora da traži direktora tvitera da ga pozove, već je dobio poziv putem maila, koji je u međuvremenu otvorio, jer su ga naučili da to mora da ima.

Doduše, Milojica nije još počeo da piše blog, ali ko mari za to. To ionako nije potrebno da bi se otišlo na Blogomaniju. Shvatio je Milojica da se to samo tako zove, i da na Blogomaniji ima blogera isto koliko i pecaroša. Za vreme koje je proveo u velegradu, i Milojica se namazao raznim farbama. Nije uzalud išao po raznim tvitapovima i plaćao pića uticajnima. Oni su ga naučili mnogim tajnama, između ostalog i mail su mu otvorili.

Elem, drugi dan je na Blogomaniji i sve je super osim jedne stvari. Nikako ne može da pronađe ni sprat ni sobu iz prvog pokušaja. Kako god proba, izađe gde ne treba. Tako je uspeo da više puta obiđe ceo kompleks lepog hotela Angela, čak je ulazio i u razne magacine, kuhinje, srećom još uvek nije pronašao kotlarnicu, ali ima vremena i za to. Večeras ide u hotel Grand na žurku, i za svaki slučaj se dobro obukao. Sinoć je za malo završio na ski-stazi.

Nastaviće se…

beli medved

One thought on “Kako je Milojica zalutao na #blogomanija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.