Lepo ponasanje “VELIKIH” magova na blogu, FB i Twitteru

Recept lepog ponašanja “VELIKIH” je sledeći:

1.Dok ne “porasteš”, pratiš sve oko sebe, lajkuješ, RT-uješ i komentarišeš, sve sa gomilom smajlila i ostalih radosnih znakova oduševljenja sa pročitanim kod “kolege” po zanatu, kojeg, naravno, izuzetno ceniš i pratiš ono što piše.

2.Naravno, obavezno je stupiti u što više komunikacije, podeliti sve brojeve, mailove i Skype-ove koje imaš.

3. U međuvremenu, grozničavo radiš, vežbaš copy-paste i ostale trikove, i u sve većoj tajnosti promatraš ko šta radi, nervirajući se što svojom posetom nekom sajtu koji ima “kolega”, njemu podižeš rejting, ali nemaš kud. Moraš pratiti sve promene, ne daj Bože da mu krene na bolje.

4. Dolazim do onog najbitnijeg u ovoj priči o pravilima, koja su samo slika i prilika nas i naše Srbije. Tada stupa na snagu naša čuvena ” da komšiji crkne krava” poslovica. Naravno, lajkovanje, linkovanje, RT-ovanje je nestalo, osim u situacijama gde ima koristi.

E pa, drage moje i dragi moji, Vi koji posle mojih 10 (DESET) RT-ovanja ne umete da se setite istog poteza ni jednom, VI koji ne umete da kliknete na moj link, da Vam se slučajno ne desi neki zemljotres ili slično, shvatite da na takav način sebi pravite medveđu uslugu. Nikome nije uspelo da uzme ovaj Internet samo za sebe, pa neće ni vama. Pogledajte malo u svoje blogrollove, videćete da u njima nemate početnika, nemate nikoga od koga nemate koristi. Poželjni su prijatelji sa većim Rank Page-om od vašeg, i slično. Ukoliko se predomislite, moja su Vam vrata uvek otvorena, mnogi mi stoje na blogrollu kao neuzvraćene ljubavi, a uskoro ću početi i banere da Vam postavljam kod sebe. Da mi bar bude lepo i šareno…

Leave a Reply