“Imaš fotku s Milojem Sekulićem? Postavi je na Facebook”

Fotografija koju je Miloje postavio na Facebook je izazvala dosta polemike i podeljenih mišljenja da li je postupio ispravno. Sa strane nekoga ko je i sam često pravio eksperimente u cilju istraživanja funkcionisanja društvenih mreža i ponašanja korisnika, apsolutno ga razumem. Ja sam naprasno preko noći postao modni (fashion) bloger. I dokazao sam šta sam dokazao. nešto sebi a nešto i drugima. Nisam išao toliko ekstremno poput Miloja, koji se fotografisao sa Kristijanom Golubovićem.

Miloje Sekulić i Kristijan Golubović

Za rezultat toga je dobio sosptveni rekord po broju lajkova jedne fotografije. Kako je on sam to doživeo možete pročitati na njegovom blogu, ovde

Ne sumnjam da je dobro razmislio pre nego je objavio fotku. U jednom je sigurno uspeo, a to je da je napravio odličan buzz i da mu je Klout u porastu. I njemu ali i nama koji smo se očešali za istu fotku da iskoristimo to što je on uticajan, ne bi li i nama malo skočio Klout.

Elem, ja sam mislio da bi bilo lepo da se lično zahvalim Miloju i da u njegovu čast pokrenem akciju: “Imaš fotku s Milojem Sekulić? Kači je na Fejs” 

Svoju omiljenu fotografiju sa Milojem možete šerovati na svim mrežama pod hashtagom #FotoMiloje

 

I na kraju da dodam svoje mišljenje: Nikada mi nećemo biti popularni kao Kristijan ili Mimi oro, i to je jedina istina. ovde su vrednosti odavno poremećene. Nama ostaje da se međusobno lajkujemo, šerujemo, menšnujemo i retvitujemo. Slava je namenjena nekim drugim vrednostima.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.