Milojica se spakovao za #NovaEnergija

Kako se samo obradovio siroti dobri Milojica kad je saznao da se priprema #NovaEnergija U poslednje vreme je često gledao fotografije sa Stare planine i sa setom se sećao kako je bilo dobro. Jeste da je bila gužva u sobama i da je spavao pored kreveta, ali sve to nije bilo važno. Jedino što je bilo bitno Milojici je da se druži sa različitim ljudima, za koje je mislio do tada da imaju 4 para ruku i slične anomalije. Doduše, bilo je čudno odevenih likova ali to je normalno za mega žurke i druženja na ovom nivou.

Bio je svestan da je samo zahvaljujući Zoranu Torbici dobio mogućnost da bude među odabranima. Mada i većina tih odabranih nije došla pod prisilom, nego uglavnom dobrovoljno. Šta uglavnom, svi su došli radosni i veseli. Pobegli ljudi od svojih svakodnevnih trća i uhvatili priliku da se par dana dobro zezaju, mada su neki iskoristili priliku i za sklapanje poslova. Milojica je uglavnom sedeo po strani i posmatrao njemu nepoznati svet. O mnogima je čitao na internetu, neke je imao prilike da gleda i na tv ekranima, ali ovde su svi bili isti. Uglavnom.

Uticajni tviteraš - BOG

 

Milojica je u međuvremenu napredovao na društvenoj lestvici na mrežama i sada je redovan gost većine pozivnih dešavanja u glavnom  gradu, a bogami je počeo da obilazi i razne konferencije van Beograda. Doduše, tamo gde može da ode bez plaćanja kotizacije, jer još uvek ne zarađuje dovoljno da bi mogao sve da isprati. Naučio je siroti Milojica da je neophodno da bude prisutan svuda, ukoliko želi da uspe u poslu koji je počeo da radi u međuvremenu. Da, Milojica je postao menadžer za digitalne komunikacije u jednoj renomiranoj agenciji. Da, da, od onoj tihog momka se polako pretvorio u lava, koji sebi krči put među zvezdama. Čak je dao i intervju za jedan blog, doduše lokalnog tipa, ali bolje i to, nego da ga nigde nema. Na tviteru ima 2 naloga, jedan pravi i jedan lažni. Sa svojim pravim nalogom uglavnom piše o temama iz sveta digitale, mada to nikoga ne zanima. To je i sam shvatio, jer nikako nije mogao da dobije više od 200-250 pratilaca. Ali je zato kupio zanat i videvši da raznorazni čudni nalozi, koji uzgred ili kradu ili prepisuju jedni od drugih, za kratko vreme dobijaju ogroman brog pratilaca i postaju popularni, reši i Milojica da pokuša. U početku mu je bilo teško ali se vremenom oslobodio. Krenuo je da prepisuje, malo je kupio pratioce iz Indije, ali kao da je to važno . I lagano je počeo da se probija među uticajne likove. Čak je prvi put napisao plaćeni tvit. Naravno, to nikome nije prijavio ali mu je bilo slatko.

E sad kad je objavljeno da se priprema #NovaEnergija, počela je da ga hvata panika. Mora tamo da bude po svaku cenu. Lukavo je pripremio taktiku i ako mu bude uspelo, eto ga ponovo među zvezdama. Za sada neće otkrivati šta je naumio, iz straha da ga ne provale, jer je čuo da bi mnogi voleli da budu na Kopaoniku. Još ako bude kao i do sada, skoro pa besplatno, eto još jednog razloga da učini sve da bude na listi zvanica. Pisaće nam uskoro kakav je pripremio plan…

Milojica je pisao još:

Kako je Milojica zalutao na #blogomanija

Kako je mali Milojica stigao na #blogomanija

Kako je Milojica krenuo u (virtuelni) Beograd da vidi Tviter

4 thoughts on “Milojica se spakovao za #NovaEnergija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.