Milojica u ratu sa komunalnom policijom zbog sajta

Kiša je dosadno lupala po prozorima. Mada je Milojici prijala ta dosadna muzika, nije planirao da ustaje ranije. Danas je imao slobodan dan, i rešio je da ga provede u izležavanju i tvitovanju. Skuvao je kafu, vratio se u krevet i krenuo da čekira redom mreže. Ali po stečenoj navici, koju je kupio od uticajnih ljudi sa interneta, prvo je pregledao elektronsku poštu.

poslednji skaut

Imao je šta i da vidi. Prvo je pomislio da je u pitanju spam poruka, pa da ga neko zeza, ali avaj. Nije bilo ništa od toga. Dobio je mail od komunalne policije da mora odmah, koliko juče da ukloni svoj web sajt jabuka.info, jerbo ne sme da koristi ime naseljenog mesta bez dozvole nekog mastiljara. E sad, nije Milojica od tih koji ne poštuju zakon, daleko bilo. Alo on nesrećko ni ne zna gde je ta Jabuka. On je otvorio sajt pre nekoliko godina, želeći da promoviše voće-jabuke, koje je tada imao u svom voćnjaku i koje je hteo da pokaže drugima. Nije ni slutio da rizikuje dugogodišnju robiju ili u najboljem slučaju da mu dođu na vrata opasni komunalni policajci, za koje je čuo da u poslednje vreme vezuju ljude licicama za najmanju sitnicu.

Neće valjda da me hapse zbog sajta, nije valjda dotle došlo, pitao se u sebi Milojica. Doneo je odluku da jednom u životu ne bude jaje i da ne popusti. Neka me hapse, neka rade šta hoće, ali sajt ne sklanjam, rešio je. Prodaću taj voćnjak na kojem sa zasadio jabuke i sav novac ću potrošiti za teranje po sudovima. A možda iskoristim situaciju da postanem popularan preko noći i osvanem na naslovnim stranam portala, ko zna…

4 thoughts on “Milojica u ratu sa komunalnom policijom zbog sajta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.