Pančevo-najefikasnija opština na svetu, pogledajte zašto!

Ukratko, želim ovom prilikom da vam predstavim na ličnom primeru kako je lokalna samouprava grada Pančeva organizovana. Na ovome joj mogu pozavideti i zemlje poput Japana ili Nemačke, na primer!

Ovako: parkirao sam se na mestu gde je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje. Znači, kriv sam i tu nema dileme. Obaška što sam taj prekršaj napravio u ulici gde je i Bog rekao laku noć. Osim naravno komunalne inspekcije grada Pančeva. Ulica je Dr. Kasapinovića ali onaj deo gde verovatno ima i raznih divljih životinja i koji je toliko frekfentan da slobodno možete poslati dete od 5 godina da prebroji automobile koji tuda zalutaju. Ali, znak o zabrani uredno stoji…pored srušene pivare, koja je ruglo celog grada. Sutra ću vam postaviti i fotografije. Pa ako laže koza rog ne laže.

Ali, da ne bude da se ja sada pravdam za izvršen zločin, da pređem na poentu ovog pisanija moga. U rešenjima koje sam našao na brisačima, po odlasku na plac gde je pauk brže-bolje utekao sa mojim autom, stoji da imam 3 (TRI) minuta vremena da reagujem na rešenje. Već 4. minuta je postalo pravosnažno i auto je otišao na pauku.

Drago mi je što sam popunio gradsku kasu gradonačelnice Vesne Martinović sa 7.500,00 dinara. Drago mi je i što će taj novac otići na pravo mestu. Verovatno u farbanje novih parking mesta kojih ima kao u Londonu.

I na kraju, pre nego vidite ova rešenja, želeo bih da ako ovo vidi neki advokat ili neko ko se doznaje u zakone, da mi kaže da li je normalno da se dostavlja neko pismeno rešenje koje postaje izvršno za 3 minuta!

REŠENJE

KLIKNI NA SLIKU

 

ZAKLJUČAK O DOZVOLI IZVRŠENJA

KLIKNI NA SLIKU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.