Divlja strast

A sve je krenulo sasvim slučajno.
Moj dolazak na kafu i kolače pretvorio se u borbu dva oznojena tela koja su pokušavala jedno drugom  nešto da pokažu i dokažu.
Vrtlog strasti nas je nosio kroz sobe, kroz senke su prolazili duboki uzdasi.

Pobednik i poraženi su se smenjivali svakoga trena. Mesec je prolazio kroz tebe i mene i nestajao. Kao i ja u tebi, ti u meni.
Niz tvoja izvajana ramena su padali slapovi mokre kose, koji bi u trenucima zanosa poput bičeva udarali po mom licu. Pokušavali smo da u očima pronađemo taj mali znak predaje, signal da je neko u ovoj borbi pobedio.
Leteli smo na vrhu cunamija, čekajući tren dodira sa zemljom, iskonski prasak zvezda, eksploziju univerzuma. Dolazilo je kao uragan, vreo damar vetra je počinjao da žari već usijana lica.

I tada je tebi, ili meni, više nije ni važno, pukla veza. Ta glupa sprava nas je izdala, u trenutku kada smo trebali da postanemo jedno telo u kosmosu. Nastupila je čudna tišina, na tren je sve stalo. Samo je srce lupalo nekim ludim ritmom, koji se čuo daleko.

Možda čuješ kako lupa i bez telefona, toliko je jako… Napuni baterije drugi put, nikada se ne zna. Zvezde kruže, možda se naše ponovo sudare u nebeskom prostranstvu i ponove veliki prasak.

Share this post

Comments (4)

 • Divlja strast | www.blogovnik.com Reply

  […] Divlja strast Napisano: 08.Apr.2011. 000000 23:51:24 na blogu: http://www.poslednjiskaut.com […]

  11/12/2011 at 04:55
 • Toska Reply

  I ruka samo sto dotakla te nije….zabluda u snu….To je ..treba ziveti ovaj zivot i boriti se za prave stvari..osecati i dusom i telom..

  26/05/2011 at 00:36
 • zelena Reply

  Baksuzi!

  09/04/2011 at 14:51
 • Charolija Reply

  E ovo je jedini seks koji trenutno upražnjavam, tako da uvek pazim da mi baterija bude puna ili bar da me ne izda Internet. 😆

  09/04/2011 at 00:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.